Collage’s: Nederlandse oude reclames jaren 50.

 

Als je mij vraagt wat ik vroeger leuk vond om te doen dan was dat in de oude libelles van mijn moeder knippen.

En nu word ik nog blij als ik aan het knippen ben. Papier, schaar en lijm zijn mijn grootste vriendjes.

Daarom heb ik dus ook veel plezier beleeft aan het maken van deze collage’s.

Ik kan je nu ook gelijk vertellen dat er nog vele zullen volgen. 

Je kunt met deze collage’s jouw eigen creaties maken. Je kunt ze gebruiken als Wall Art, als achtergronden voor bijvoorbeeld scrapbooking, kaarten maken of je kunt er een file folder van maken. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt hier vast wel iets mee!

Ik ben dan ook heel benieuwd wat jij ervan gaat maken. Laat het zien in de facebookgroep.

Ik wens jou veel plezier met deze mooie collage’s.

 

Kijk in de shop voor de PFD download. De digitale printable bestaat uit 4 x een A4 collage.

De afgelopen 20 jaar heeft Jolanda ervaren hoe hard het leven soms kan zijn. Gezondheidsproblemen, zonder werk zitten, relatieproblemen en financiële problemen waren een aantal van de tegenslagen die het leven in petto had voor haar.

Maar altijd klom ze weer uit dat dal en nam zij stappen naar een beter leven. En als iets niet lukte, dan probeerde zij wel weer iets anders. Net zo lang totdat het wel lukte. Kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. dat is haar motto!

Zij is een budgetcoach, lifecoach en heeft veel nuchtere Hollandse levenservaring.

Zij is bekend om haar blogs over geld besparen, meer geld verdienen, money mindset, haar printables, haar creatieve uitspattingen en veel tips over het leven zelf.