De online winkels vliegen als paddenstoelen uit de grond. De winkels om ons heen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze verandering is al een aardig tijdje ingezet en we weten bijna niet beter. Iedereen heeft wel eens iets via het internet besteld en de toekomst zal niet anders zijn. Deze verandering brengt nogal wat met zicht mee.

Hiermee gebeuren er dingen op het internet waar niet iedereen van op de hoogte is. Jouw gegevens worden bij elke bestelling genoteerd. Waar je vroeger een trui in de winkel kocht, contant geld af rekende en met de bon de deur uit liep, willen ze nu alles van je weten voordat die leuke trui naar jou toe gestuurd word.

PRIVACY

We hebben ons met z’n allen best flink verzet tegen het gebruik van onze gegevens. Onze privacy is afgenomen door het internet. En daar haken veel internetbedrijven op in. Ze doen er alles voor om jouw gegevens te pakken te krijgen. Zo ook de enquêtes die je op diverse websites kunt invullen. Zij lokken je met allerlei beloningen om maar jouw gegevens in handen te krijgen.

Ik heb er maar aan toegegeven na een lange tijd dat ik me ertegen verzet heb. Dan hebben ze mijn gegevens maar. Echte privé dingen krijgen ze niet te weten. Ik zet geen privé op social media en dat wat ik wel deel dat mag iedereen weten wat mij betreft.

EUROCLIX

En dus kwam ik ook op euroclix terecht. Op deze site kun je clix verdienen zodra je een aankoop doet via het internet. Je zoekt de link op via euroclix en van daaruit ga je naar de website die jij wilt bezoeken. De clix kun je zodra je een hoog aantal hebt verdient inleveren voor geld. Je kunt ook meedoen met de loterij. je kan dan elke dag een lot activeren. Hier denk ik natuurlijk niet elke dag aan, dus ik doe niet zo vaak mee, maar als je meer tijd hebt kun je dit inplannen.

Ik heb aan een aantal enquête websites meegedaan, maar euroclix is de enige waar ik op blijf terug komen. Je wordt er uiteraard niet rijk van, maar een extraatje is het wel. Gewoon rustig door sparen en over een poosje kun je jouw clix inwisselen voor een leuk bedrag.

Als je via de link hieronder jezelf aanmeld, krijg je gelijk de eerste clix op jouw saldo. Breng je iemand aan dan ontvang je ook weer extra clix. Een win-win situatie zeg maar.

EUROCLIX

 

SUCCES EN ZEG HET VOORT!

 

De Super handige geldbesparende checklist.

Ga alvast aan de slag en zet de eerste stappen. Ik heb een super handige geldbesparende checklist gemaakt.

Zo kun je alvast de eerste besparingen inzetten.

Vond je dit blogbericht interessant?

Wil je hem dan delen met jouw netwerk en community? 

Heel simpel door de Share buttons te gebruiken boven- en onderaan dit

bericht. Thanx!