Ik heb weer een leuk euro deal voor jou!

Een mooie serie van 7 ATC’s in het thema nature. 

Met deze vintage zwart wit kaartjes kun je van alles doen. Je kunt ze als achtergrond gebruiken, maar ook zijn ze leuk voor scrapbooking, kaarten maken, atc’s, snailmail, journaling en ga zo maar door. Voor elke creatieve hobby kun je ze gebruiken.

Het is een digitale download, dus je kunt ze zo vaak uitprinten als je wilt.

Deze nieuwe ATC’s staan klaar in de shop.

Heb je vintage ATC’s? Laat ze zien op de Facebookgroep. We willen allemaal zien wat je hebt gemaakt!

Ga naar de shop en bestel je ATC’s voor slechts € 1, – en je krijgt meteen je bestelling (dit is een digitaal downloadproduct).

Vond je dit blogbericht interessant?

Wil je hem dan delen met jouw netwerk en community? 

Heel simpel door de Share buttons te gebruiken boven- en onderaan dit bericht.

Thanx!

De afgelopen 20 jaar heeft Jolanda ervaren hoe hard het leven soms kan zijn. Gezondheidsproblemen, zonder werk zitten, relatieproblemen en financiële problemen waren een aantal van de tegenslagen die het leven in petto had voor haar.

Maar altijd klom ze weer uit dat dal en nam zij stappen naar een beter leven. En als iets niet lukte, dan probeerde zij wel weer iets anders. Net zo lang totdat het wel lukte. Kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. dat is haar motto!

Zij is een budgetcoach, lifecoach en heeft veel nuchtere Hollandse levenservaring.

Zij is bekend om haar blogs over geld besparen, meer geld verdienen, money mindset, haar printables, haar creatieve uitspattingen en veel tips over het leven zelf.