Postkaarten: Vintage Postcards Little Children.

Hoe schattig zijn deze drie vintage kaarten met de lieve kindjes erop.

Je kunt ze vanaf nu downloaden en uitprinten. Ze zijn verkrijgbaar in de shop.

Je kunt met deze postkaarten jouw eigen creaties maken. Je kunt ze gebruiken als Wall Art,  scrapbooking, kaarten maken of je kunt er een file folder van maken. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt hier vast wel iets mee!

Ik ben dan ook heel benieuwd wat jij ervan gaat maken. Laat het zien in de facebookgroep.

Ik wens jou veel plezier met deze mooie postkaarten.

 € 1,- Deals!

Kijk in de shop voor de PFD download. De digitale printable bestaat uit 1 x een A4 PDF met alledrie de afbeeldingen. Je krijgt deze cute, vintage download voor maar € 1,-

Vond je dit blogbericht interessant?

Wil je hem dan delen met jouw netwerk en community? 

Heel simpel door de Share buttons te gebruiken boven- en onderaan dit bericht.

Thanx!

De afgelopen 20 jaar heeft Jolanda ervaren hoe hard het leven soms kan zijn. Gezondheidsproblemen, zonder werk zitten, relatieproblemen en financiële problemen waren een aantal van de tegenslagen die het leven in petto had voor haar.

Maar altijd klom ze weer uit dat dal en nam zij stappen naar een beter leven. En als iets niet lukte, dan probeerde zij wel weer iets anders. Net zo lang totdat het wel lukte. Kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. dat is haar motto!

Zij is een budgetcoach, lifecoach en heeft veel nuchtere Hollandse levenservaring.

Zij is bekend om haar blogs over geld besparen, meer geld verdienen, money mindset, haar printables, haar creatieve uitspattingen en veel tips over het leven zelf.