JIJ BENT…..

Serieus, vastberaden en je geeft jezelf een schop onder je kont als dat nodig is. Jij verzet bergen, ziet resultaten en daar geniet je van.

Jij wilt volledige controle over jouw persoonlijke financiën krijgen en over jouw dagelijkse planning.

Jij wilt van dat paniekerige gevoel af of je het einde van de maand wel weer gaat halen en of jouw financiën wel echt op orde zijn. Jij wilt weten wat je nog kan doen om meer geld te verdienen, minder geld uit te geven en een beter leven kan hebben.

Jij wilt meer vrijheid voelen en je eigen tijd indelen. Een eigen onderneming is stiekem ook jouw droom.

Zie jij jezelf hierin en ben jij op zoek naar hulp zodat jij alles op orde gaat krijgen voor jezelf? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik ga jou helpen met de financiën op orde krijgen en vertel jou meer dan wat je op school hebt geleerd. Hier leer je hoe je een eigen budget maakt en jij hierdoor alles voor jezelf overzichtelijk houd.

Heb je op dit moment snel hulp nodig om jouw financiële situatie op orde te krijgen? Schroom niet en trek aan de bel. Wacht vooral niet te lang met hulp zoeken, want de problemen kunnen zich alleen maar verder opstapelen. Iedere maand komen dezelfde cijfers weer om de hoek kijken.

Welkom hier, op de website die jou gaat begeleiden naar een mooier leven.

JOLANDA DE JONG…..

JolandaJong is de website waar je terecht kunt voor informatie over financiën, planning, bloggen en webshops.

Hier vind je blogartikelen over deze onderwerpen en hoop ik door dit met jou te delen dat jij hier veranderingen mee kan doorvoeren in jouw leven.

IK BEN…..

Ik ben een budgetcoach, lifecoach en blogschrijver die jou wil helpen om weer controle te krijgen over jouw financiën en de mooie dingen in het leven.

Ik geef jou de tools waarmee je gelijk aan slag kunt gaan.

Jij kunt vandaag al een verschil maken.

Ik zorg ervoor dat budgeteren wel leuk kan zijn, dus je hoeft niet alleen maar met saaie cijfers aan de gang gaan.

Ik spreek uit eigen ervaring als ik problemen bespreek en hoe je ze het beste op kunt lossen. Ik ben in dezelfde situatie geweest als jij.

Een aantal jaren geleden zag mijn leven er niet echt uit zoals ik het me altijd voor ogen had gehouden. Kijkend naar mijn ouders, mijn vader werkte de hele week en mijn moeder hield het gezin draaiende, was dat wat ik later ook wilde. Een echt thuisgevoel was het voor mij. Echter had het lot iets anders voor mij in gedachten en ik kan zeggen dat ik aardig wat levenslessen op me af heb gekregen.

Ik had er zelf voor gekozen om te scheiden en koos dus ook voor onafhankelijkheid en wilde dat mijn zoon goed terecht zou komen en niets tekort zou komen. Dat betekent voor mij dus vader en moeder tegelijk zijn, zorgen voor brood op de plank, het huishouden draaiende houden en mijn zoon een heerlijk thuisgevoel geven.

Ik kan je vertellen dat dit niet altijd mee viel en ik daar ook niet altijd in slaagde, maar zo door de jaren heen kan ik wel zeggen dat het me een hoop gebracht heeft.

Zo wilde ik zo veel mogelijk thuis zijn voor mijn zoon en ik werkte op het moment dat hij op school zat of bij zijn vader was. Na een tijd wilde ik het toch anders doen, want ik wilde meer thuis zijn voor mijn zoon. Ik ging de opleiding voor pedicure volgen en ik had al snel een goedlopende praktijk opgebouwd. Door gezondheidsredenen moest ik daar na een paar jaar mee stoppen en ben hierna weer terug gekomen in de zorg. Niet mijn droombaan, maar goed ik was blij dat ik werk had. Dat gevoel van onafhankelijkheid en zelf mijn geld verdienen heeft altijd wel prioriteit gehad. Toen ik rugklachten kreeg werd mijn contract niet verlengt en zat ik thuis zonder werk.

Wat moet ik nu weer gaan doen? Die vraag stelde ik me elke dag, want de zorg was voor mij te zwaar geworden. Ik ben toen de cursus voor budgetcoach gaan volgen en ik wist al snel dat ik hierover wilde gaan bloggen. Ik kwam uit de zorg en mensen helpen zit in mij. Op deze manier zou ik veel meer mensen kunnen helpen dan wanneer ik 1 op 1 iemand coacht. De reacties waren al snel positief en ik merkte ook om mij heen dat mensen zeker waarde hechten aan mijn adviezen en tips. Bloggen was dus voor mij een meerwaarde. De blog de budgetblogster was geboren.

Hier heb ik aardig wat ervaring opgedaan wat betreft bloggen en het is nu tijd om die kennis te gaan delen en dus de blog uit te gaan breiden.

Want wie wil nu niet vanuit huis zijn centen verdienen?

Ik vind dat het ook niet alleen voor de SAHM(Stay At Home Mom) is weggelegd, maar voor iedereen die via het internet wil verdienen en zijn eigen tijd wil indelen.

De laatste jaren zie je dat er veel mensen zijn die via het internet hun geld verdienen. Dat wilde ik ook. De wereld ligt open voor ons en er is nog veel te bereiken. Het ene moment denk ik het is heel moeilijk om geld te verdienen via het internet, maar ik ga steeds meer inzien dat het eigenlijk helemaal niet moeilijk is.

En dat hoop ik voor jou ook.

Door alle tegenslagen van de afgelopen 20 jaar ben ik geworden wie ik nu ben. En nog verander en leer ik iedere dag.

Financieel heb ik het niet breed gehad en daar heb ik ook over geschreven. Door mezelf bepaalde dingen te ontzeggen kan ik zeggen dat ik nooit in de rode cijfers terecht ben gekomen en het gered heb met wat ik heb.

Ik ben als budgetcoach wel streng, dit was ik ook zeker voor mezelf. Ik ontzegde mezelf alles om er maar voor te zorgen dat ik rond kon komen. Dat zal ik dus ook voor jou zijn….streng! Maar ik ben er van overtuigt dat als je alles op orde hebt je daarna wel weer minder streng kunt zijn voor jezelf.

IK ZOU ZEGGEN…AAN DE SLAG!