Make-up organiseren.

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik kan soms echt rommelig zijn in huis. Ik neem mij altijd voor het opgeruimd te houden als ik weer eens geruimd heb. Nu zat ik laatst op Aliexpress te zoeken naar wat middelen om ervoor te zorgen dat ik het wat meer georganiseerd kan houden in huis. Ik begin met mijn make-up dat allemaal rondslingert in mijn laatje. Zoals jullie op de foto kunnen zien is het iedere morgen zoeken naar mijn make-up en ligt alles door elkaar.

Vandaag lag eindelijk na weken wachten mijn pakketje van Aliexpress op de mat. Aliexpress is een aanrader als je op je budget moet letten. Producten zijn er stukken goedkoper dan hier in de winkel, maar je moet wel goed op de kwaliteit letten. Die is niet altijd even goed, maar je kunt echt mazzel hebben. Je moet er ook even de tijd voor nemen om een goed product te vinden.

       

 

TIP: Als je op Aliexpress gaat zoeken dan kun je bovenin de zoekfuncties maximum prijzen invullen. Maak hier gebruik van, want er zijn vaak meerdere aanbieders en er zit soms heel veel verschil in prijs. Dus beslis niet gelijk bij het eerst item dat je die ook gaat kopen, maar zoek nog even verder.

 

Je moet wel geduld hebben, want de producten doen er vaak wel een paar weken over voordat ze bezorgd worden. Maar als je ergens geen haast mee hebt zou ik toch eerst aan mijn portemonnee denken. Het loont echt de moeite.

Ik heb alle make-up uit mijn laatje gehaald en op tafel gelegd. Nu kan het organiseren beginnen ;-)

Het voordeel van uitzoeken en opruimen is dat je weer weet wat je hebt en wat je mist. Buiten dat heb ik ook wel weer wat in de vuilnisbak gegooid.

      

Alle lippen glossen, mascara en kwastjes bij elkaar.

De rest heb ik in het grotere vak gelegd. Handcrème, oogschaduw en foundation. Alles bij elkaar in één make-up tas. Hoe handig is dat!

     

Rits dicht en klaar is Jolanda!

Op naar het volgende project.

 

Deze leuke toilettas en nog meer leuke toilettassen zijn verkrijgbaar in de webshop. Shop45 is een nieuwe webwinkel waar je van alles kunt vinden. Tassen, sjaals, sieraden, sleutelhangers, hobbymaterialen, opbergtassen, toilettassen, woonaccessoires en nog veel meer. Een kijkje waard zou ik zeggen.

Get organised!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *