Jolanda de Jong | Budget en Life.
51
post-template-default,single,single-post,postid-51,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Budget en Life.

Budget en Life.

Welkom op deze nieuwe blog.

Wat een avontuur, een nieuwe blog. Ik heb wel wat ervaring met bloggen, maar deze keer is het toch anders. Ik heb mijn opleiding Budgetcoach afgerond en ben bezig met lifecoach. En wat is er dan leuker dan informatie te delen en erover te gaan schrijven. Wat kan je allemaal gaan verwachten? Variërende onderwerpen over geld, relatie/gezin, snelle en goedkope recepten en informatie over hoe jij het beste jouw gezin kunt runnen zonder overbelast te worden. Maar je kunt ook onderwerpen als een burn-out, scheiding, kids met ADHD, PDD-NOS, Asperger, ODD, Autisme en/of andere ‘etiketjes’ , organisatie en zoeken naar jouw balans in je leven. Kortom een blog waar je naar hartenlust kunt rondsnuffelen. Er staat altijd wel iets voor je tussen.

 

Dit is een oude foto van mijn zoon en ik. Ondertussen is mijn zoon al 18 jaar en een hele zelfstandige vent aan het worden. Hier waren we onderweg naar onze vakantiebestemming. Dat gelukkige gevoel wil je toch iedere dag? Ik probeer iedere dag iets positiefs te vinden waar ik me gelukkig bij voel, dit kan iets heel kleins zijn. Ik kan al blij worden van een wandeling met mijn hondjes en daarna in het zonnetje een lekker roomijsje eten.

Geld, geld en nog eens geld. Soms word je er moe van. Alles kost geld en soms heb je er gewoon te weinig van of zou je net iets willen wat je op dat moment niet kunt aanschaffen. Om te zorgen dat je toch een leuk leven kunt hebben zonder geldzorgen zal je toch een budget moeten maken en zorgen dat jouw planning klopt. Op deze blog ga ik jou veel tips en informatie geven over budget.

Ik hoop dat ik jou regelmatig mag verwelkomen op deze blog en dat je er veel plezier aan mag beleven. Vertel jouw omgeving over deze blog, zodat ook de mensen om jou heen hier mee geholpen worden.

Veel plezier!

Jolanda

No Comments

Post A Comment