Wil jij volledige controle over jouw persoonlijke financiën krijgen?

Maak een budget dat bij jou past, waar je je aan kan houden en  ervoor zorgt dat je voor altijd uit de financiële zorgen blijft.

Wat als jouw budget voor je gaat werken in plaats van tegen je?

Wat als jouw budget jou gaat helpen om jouw financiële doelen te halen en jouw financiële vrijheid geeft?

Laat ik jou dit vertellen: jouw budget kan dat voor jou gaan doen!

Je zult nu vast denken dat dat voor jou niet haalbaar is of je denkt dat het te hoog gegrepen is, maar niets is minder waar. Als je er maar in gelooft en er zelf ook echt voor wil gaan kan je een hoop bereiken.

Waar een wil is, is een weg!

Wees eens eerlijk:

Denk je dat het voor jou niet haalbaar is of denk je dat je dat niet kan? Dan ga je het ook niet redden.

Denk je dat als je jouw schouders eronder zet dat je vooruitgang kan boeken? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Als je blijft geloven dat jouw situatie niet zal veranderen, dan verandert hij niet. Je werkt jezelf hierin tegen.

Denk jij:

Ik heb eerder budgeteren geprobeerd, maar een onverwachte uitgave zorgde ervoor dat ik niet uitkwam met mijn budget. Zodra ik denk dat ik weer op de goede weg ben, val ik weer terug naar waar ik begon. Ik heb geen idee wat ik verkeerd doe.
Zodra ik ga budgeteren dan kan ik helemaal niets meer doen. Je leeft maar één keer, dus ik geef mijn geld liever uit aan leuke dingen. Het komt vast wel een keer goed met mijn geld.
Ik heb absoluut geen tijd om te budgeteren. Ik heb andere dingen aan mijn hoofd en zodra ik weer een keer tijd heb ga ik wel eens kijken of ik ga budgeteren.
Ik hoop dat ik de loterij binnenkort win, dan zijn al mijn geldproblemen in één keer opgelost. Of er komt wel een tijd dat het financieel beter gaat.
Ik doe het nog steeds goed, ik heb geen schulden dus ik zie geen reden om te budgeteren. Ik zet later nog wel eens de stap om naar mijn financiën te kijken.
Ik heb geen idee waar mijn geld blijft, maar ik kom nog steeds uit elke maand, dus ik zie geen reden om wat aan mijn budget te gaan doen.
Als ze in de politiek eens wat betere keuzes maken, dan heb ik ook wat meer te besteden. Al mijn geld gaat naar de belasting en als consument is het bijna niet haalbaar meer om rond te komen.
Ik heb meer kosten dan dat er binnenkomt, dus ik verdien te weinig en alles kost teveel. Wat ze tegenwoordig voor prijzen vragen is niet normaal.
Ik ben ziek, heb geen werk en heb dus minder inkomsten. Ik kan hier dus niets aan doen.
Ik ben mijn baan kwijt geraakt en heb nu een uitkering. Het is dus niet mijn schuld dat mijn financiën zijn verandert.
Je kunt nog zoveel smoezen en excuses zoeken, maar je bent nog altijd zelf verantwoordelijk voor jouw situatie en dus ook voor jouw financiën. Ik ken alle smoezen zo zoetjes aan wel en ik kan je vertellen dat ik daar niet in mee ga.

Jij bent verantwoordelijk, niet een ander. Je kunt nog zoveel anderen of situaties de schuld geven, maar alleen jij kan jouw situatie veranderen.

De reden dat je in een bepaalde situatie zit is niet altijd iemands eigen schuld. denk dan bijvoorbeeld aan de twee laatste punten, ziek of werkeloos worden. Je hebt niet alles zelf in de hand, maar het is aan jou hoe je hier vervolgens in de toekomst mee om wil gaan. ( Ik wil dus niet iedereen over één kam scheren.)

Dus kijk nu in de spiegel en zeg eerlijk tegen jezelf dat je vanaf nu stappen gaat zetten om jouw situatie te veranderen.

Over het algemeen als je aan mensen vraagt wat ze van budgeteren vinden zegt het grootste percentage dat ze het niet leuk vinden. Dat is ook de reden dat mensen er niet mee bezig zijn.

Budgeteren is ook niet leuk, het is noodzaak, maar je moet er nu eenmaal soms echt wat mee doen. Het is nu eenmaal zo. Het maakt niet uit hoeveel je verdient, je wil toch weten waar jouw geld naar toe gaat en als je genoeg verdient dan ben je geneigd om het allemaal op te maken, omdat het kan. Je houdt daardoor ook te weinig over voor onverwachte uitgaven of doelen die je nog hebt. Dus ook dan is het handig als je gaat budgeteren. Bouw aan jouw eigen budget en geef geen onnodig geld uit.

Dat brengt me bij deze cursus. Dit is waarom je hier bent.

Ik wil jou leren hoe je jouw budget kunt indelen op een manier dat het bij jou past, zodat je ervoor zorgt dat je uit de geldzorgen blijft. En budgeteren kan wel leuk zijn!

In deze cursus ga je het volgende leren:

Je gaat kijken hoe je er nu financieel voor staat.
Je gaat een budget op maat maken dat bij jou past.
Je gaat overzicht creëren zodat je weet waar jouw geld naartoe gaat.
Je gaat geld apart zetten voor eenmalige of onverwachte uitgaven.
Je gaat meer inkomen genereren.
Je leert omgaan met een variabel inkomen.
Je gaat leren waar je op kan bezuinigen.
Je gaat schulden als prioriteit zien en daar je focus op leggen.
Je gaat geld bespreekbaar maken.
Je gaat jouw relatie met geld veranderen.
Hoe je doelen werkelijkheid gaat maken.
… en nog veel meer!
Je krijgt een werkboek waarmee je aan de slag gaat in deze cursus.

Ik zeg altijd Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd, en zo werkt dat met deze cursus ook. Je kunt niet verwachten dat de situatie waarin je nu zit in een korte tijd verandert. Je zult er echt mee aan de slag moeten. En ik ga je daar natuurlijk mee helpen. Je staat er niet alleen voor.

Door het proces stap voor stap te doorlopen zul je merken dat het budgeteren steeds makkelijker zal gaan.

Wat ga je krijgen van mij?

1.     Een 12 weekse cursus waarin je stap voor stap jouw eigen budget gaat maken en jouw financiële situatie gaat veranderen.

2.     Je krijgt een werkboek waarmee het makkelijker wordt om met jouw budget aan de slag te gaan.

3.     Je wordt toegevoegd aan de facebookgroep waarin je met medecursisten kunt communiceren over de cursus.

4.     Ik ga jou, als budgetcoach, helpen om door deze cursus heen te gaan. Je kunt met al jouw vragen bij mij terecht.

Voor wie is deze cursus?

Als jij worstelt met het creëren van een persoonlijk budget en het lastig vind om je aan jouw budget te houden dan is deze cursus wat voor jou. Het is niet alleen voor mensen die in de schulden zitten, heel weinig inkomen hebben of uitgavenproblemen hebben. Zoals je wel snel zult ondervinden in de cursus is budgeteren iets voor iedereen. Zeker ook voor jou. Deze cursus is voor iedereen gemaakt. Werk je nog niet met een budget dan is het zaak dat je hier zo snel mogelijk mee begint. En deze cursus gaat jou daarbij helpen.

Word je er rijk van?

Nee! Ik ga jou niet vertellen dat je hier rijk van gaat worden. Dat zou niet eerlijk zijn. Ik ga je niet in de maling nemen. Je gaat wel resultaten boeken als je er serieus mee aan de slag gaat. Je moet wel willen en er wat voor moeten doen. Maar dat is logisch! en dan zul je zien dat deze cursus zijn geld gaat opbrengen.

Hoe lang duurt de cursus en hoeveel tijd moet ik eraan besteden?

De cursus is opgebouwd in 12 weken. Dat heb ik bewust gedaan, omdat je niet in één keer alle stappen kunt realiseren. Je kunt de situatie waarin je zit niet in één dag veranderen. Je bent er immers ook niet in één dag gekomen. De tijd die je eraan wilt besteden is voor iedereen anders. Neem er wel de tijd en aandacht voor, anders is het vanaf het begin al gedoemd om te mislukken. Het is ook per week verschillend hoeveel tijd je eraan kwijt bent. Je zult er soms wel even een paar uur per week aan kwijt zijn, maar je moet er ook wel wat voor doen om iets te kunnen bereiken. Op het moment dat je eenmaal alles op orde hebt zul je merken dat je met minder tijd verder kunt. En vergeet niet dat je altijd te maken blijft houden met je financiën en het belangrijk is hier aandacht aan te geven. En als je het allemaal goed ingepland hebt gaat het op een gegeven moment vanzelf.

Doe nu mee met het 12 weekse programma

BOOST YOUR BUDGET

Het programma waarmee je een budget maakt dat bij jou past, waar je je aan kan houden en waarmee je zorgt dat je voor altijd uit de financiële  zorgen blijft.

De prijs voor dit 12 weekse programma is slechts €97,-

De waarde van het programma ligt nog veel hoger, maar ik vind dat iedereen aan dit programma mee moet kunnen doen. Dit bedrag is zeker het investeren waard. Het gaat jou gegarandeerd meer geld opleveren. Dus geef je nu op en maak een start met het verbeteren van jouw financiële situatie.

Dus geef je nu snel op!