Aanraders.

Ik heb deze hulppagina gemaakt met een lijst van diensten, producten en bedrijven die ik zelf gebruik of weet dat ze waardevol zijn. En dus ook waardevol kunnen zijn voor jou. Op deze manier vind je alle producten en diensten bij elkaar. Bedenk eens wat deze diensten en producten voor jou kunnen betekenen. Ze sparen je geld uit, leveren jou waardevolle informatie en producten en je kunt er veel geld mee verdienen. En dat op één pagina!

Er staan enkele affiliate links in de lijst hieronder waar ik een commissie voor zou kunnen krijgen. Ik wil wel graag melden dat ik achter al deze producten sta en ze ook zeker aanraad. Als ik niet achter een dienst of product sta dan komt hij op deze lijst niet voor.

Budgetteren.

Dave Ramsey’s The Total Money Makeover.

Als budgetcoach lees ik onder andere veel over geld, budgetteren, schulden, besparen, meer geld verdienen en sparen.

Ik wil jullie natuurlijk zoveel mogelijk informatie geven, maar ik alleen weet natuurlijk niet alles. Tijd dus om andere experts aan je voor te stellen.

Een boek dat ik graag met jullie wil delen is het boek van Dave Ramsey. The Total Money Makeover. Een echte aanrader als jij jouw persoonlijke financiën op orde wilt krijgen.

Een dubbeltje op zijn kant.

Een dubbeltje op z’n kant is een boek dat we allemaal wel kennen van het televisieprogramma. Hierin vind je praktische tips en kun je lezen welk geldtype je bent.

Sparen

Euroclix

Bij bijna alles dat je online koopt kun je euroclix verdienen. De meeste bekende onlinewinkels zijn hier op aangesloten. Je spaart euroclix bij elke bestelling en als je genoeg gespaard hebt krijg je een bedrag op jouw rekening gestort.

Aanbiedingen bij webshops

Solliciteren.

Leer de ‘magische formule’ voor het schrijven van effectieve sollicitatiebrieven!

Deze succesvolle methode is inmiddels al beproefd door meer dan 2000 werkzoekenden en loopbaancoaches.

Geld verdienen.

Work from Home Ideas.

463 manieren om thuis geld te verdienen. Geld verdienende ideeën waarmee je thuis een inkomen kan creëren en een eigen bedrijf mee opkan richten als je wil.

Dit boek is voor alle leeftijden, er staan genoeg ideeën in voor iedereen.

Bloggen.

Maak je eigen Ebookcovers.

Wil jij een online product, zoals een online programma of cursus gaan promoten op jouw eigen website? Dan kan een mooie ebookcover niet ontbreken. Met dit programma maak je hem makkelijk zelf.

Jolanda’s shop45.

BOL  kopen en verkopen.

Via BOL verkoop ik diverse producten. Neem maar eens een kijkje op BOL.